Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
040 72 Näytä

kirsi.soikkeli@keva.fi
Ohita kuvakaruselli

Kiinteistö Oy Espoon Andante

Espoo, Perkkaa

Koy Espoon Andante, jota kutsutaan myös nimellä Ramboll Village, valmistui vuonna 2019 Espoon Perkkaalle. Tämä korkealaatuinen toimistokokonaisuus sijaitsee Turunväylän ja Kehä I:n läheisyydessä. Kiinteistön vihreä julkisivu poikkeaa viereisten kiinteistöjen värimaailmasta, minkä vuoksi toimistokokonaisuutta ei voi olla huomaamatta.

Ramboll Villagessa ympäristönäkökulmat yhdistyvät inspiroivaan, terveelliseen ja joustavaan työympäristöön. Kiinteistö on Hartelan urakoima ja lähes kokonaan Rambollin itse suunnittelema. Arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy. Noin 19 000 kerrosneliömetrin kokonaisuus on energiatehokas ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä.

Sujuvan pysököinnin mahdollistavat toimistorakennukseen kytkeytyvä erillinen pysäköintitalo ja lukuisat pihapysäköintipaikat. Pyöräilijöille löytyvät omat pyöräpaikat ja sosiaalitilat.  Kiinteistö on tällä hetkellä kokonaan vuokrattu Rambollille, mistä johtuen se tarjoaa modernin työympäristön yli tuhannelle Rambollin asiantuntijalle.

Lisätiedot

Sijainti: Itsehallintokuja 1, Perkkaa 02600 Espoo
Pysäköinti: Erillinen pysäköintitalo ja pihapysäköinti
Palvelut: Aulapalvelut
Edustustilat
Lounasravintola
Sauna
Vuokrattavat neuvottelutilat
Rakennusvuosi: 2019

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
040 72 Näytä

kirsi.soikkeli@keva.fi