Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Ohita kuvakaruselli

Lataa pohjakuvat

Pohjakuvat ovat yhtenä tiedostona.

Lataa pohjakuvat

Toimistotila 2. krs

Yhtiö: Kiinteistö Oy Vantaan Hakkilankaari 1
Tilatyyppi: Toimistotila
Huoneistoala: 144.0m2
Ilmoitustyyppi: Vuokrataan
Vapautumispäivä: Heti vapaa
Lisää suosikkeihin Poista suosikeista

Kiinnostuitko?

Hakkilankaari 1 on toimiva ja monipuolinen 16 000 m²:n logistiikkakiinteistö. Se sijaitsee loistavalla sijainnilla Lahden väylän vieressä vain 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentästä sekä Vuosaaren satamasta. Kehä III ja Tuusulanväylä ovat vain kivenheiton päässä ja koko pääkaupunkiseutu käden ulottuvilla. Alueen työvoimasaatavuus on hyvä.

Kiinteistö muodostuu kahdeksasta tilavasta varastolohkosta, joita voi vuokrata yhdessä tai erikseen. Vuokrattavat lohkot ovat 1552,5 m²:sta ylöspäin. Jokaisessa lohkossa on 2 kuormaussiltaa ja oma sisäänajo hallin toisella puolella. Hallit ovat 10,1 metriä korkeita ja niistä löytyvät varastohyllyt jo valmiina. Omat työnjohto- ja sosiaalitilat on liitetty joka lohkoon.

Näiden lisäksi Hakkilankaari tarjoaa käyttäjilleen 2. kerroksessa suurempia toimisto- ja sosiaalitiloja sekä muita varastotiloja, joihin pääsee ajamaan sisään. Toimisto- ja sosiaalitilat uudistetaan tarvittaessa vuokralaistarpeita vastaaviksi, joten tässä kohteessa pääset vaikuttamaan tilojen ilmeeseen.

Kiinteistössä on reilunkokoinen toimiva piha-alue omalla 33 000 m²:n tontilla, joka tekee operoinnistasi helppoa. Tilat soveltuvat myös tuotantotiloiksi.

Katso tarkempi esittely kiinteistöistä ja tule tutustumaan!

Tilatyyppi: Toimistotila
Kiinteistö: Kiinteistö Oy Vantaan Hakkilankaari 1
Osoite: Hakkilankaari 1, 01380 Vantaa
Vuokraan sisältyy: lämmitys
Sijaintikerros: 2/2
Rakennusvuosi: 1990
Vapautumispäivä: Heti vapaa
Pohjaratkaisut Pohjapiirustus
Liitetiedostot Toimitilaesite

Vantaan Hakkilankaari 1 muut vapaat toimitilat

Not available yet