Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä

Toimistotila 2. krs

Yhtiö: Kiinteistö Oy Sörnäisten Rantatie 31

Huoneistoala: 560m2

Ilmoitustyyppi: vuokrataan

Vapautumispäivä: Heti vapaa

Monitoimitilaa vaikuttavissa puitteissa

Sörnäisten rantatie 31:n kiinteistö tarjoaa monipuolista toimitilaa erilaisille toimijoille. Tilat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi liikunta-alan yrityksille ja toimijoille.  Kiinteistö on viihtyisä ja toimiva.

Muuntautuviin tarpeisiin soveltuva rakennus on sopivasti rosoinen ja on omanlaisensa helmi. Kiinteistön ensimmäiset kerrokset ovat loft-henkisiä ja neljännen kerroksen ullakkotilat ovat valoisat lukuisten kattoikkunoiden ansiosta harmaanakin syyspäivänä. Kohde kannattaa kokea paikan päällä, koska sanat eivät sitä riitä kuvaamaan.

Sijainti on loistava lähellä Kauppakeskus REDI: n palveluita ja julkista liikennettä. Kiinteistöltä on sekä Sörnäisten että Kalasataman metroasemalle vain muutaman sadan metrin matka. Vuokralaisia palvelee kiinteistön vieressä sijaitseva pysäköintihalli.

Kiinteistössä on toteutettu mittava ja kaikenkattava sisäilmaremontti vuosina 2016 ja 2017. Kohteen julkisivu on suojeltu ja julkisivut ovat ikkunoineen kauttaaltaan peruskorjattu vuonna 2017. Kadun puoleinen tiilikatto on uusittu vuonna 2018.

 

 

Perustiedot

Kiinteistö: Kiinteistö Oy Sörnäisten Rantatie 31
Osoite: Sörnäisten Rantatie 31, 00580 Helsinki
Hissi: kyllä
Sijaintikerros: 2/4
Rakennusvuosi: 1951
Vapautumispäivä: Heti vapaa
Pohjaratkaisut Pohjakuva

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä

Sörnäisten Rantatie 31 muut vapaat toimitilat

Not available yet