Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Pyyhkäise

Ohita kuvakaruselli

Lataa pohjakuvat

Pohjakuvat ovat yhtenä tiedostona.

Lataa pohjakuvat

Toimistotila 2. krs

Yhtiö: Kiinteistö Oy Sörnäisten Rantatie 31
Tilatyyppi: Toimistotila
Huoneistoala: 993.0m2
Ilmoitustyyppi: Vuokrataan
Vapautumispäivä: Heti vapaa
Poista suosikeista

Kiinnostuitko?

Monitoimitilaa vaikuttavissa puitteissa

Sörnäisten rantatie 31:n kiinteistö tarjoaa monitoimitilaa niin isommille kuin pienemmille toimijoille. Muuntautuviin tarpeisiin soveltuva rakennus on sopivasti rosoinen ja on omanlaisensa helmi. Katutason tilat ovat loft-henkisiä. Neljännen kerroksen ullakkotilat ovat valoisat lukuisten kattoikkunoiden ansiosta harmaanakin syyspäivänä. Toinen ja kolmas kerros taipuu niin toimistoksi kuin äänitysstudioksikin. Kolmannen kerroksen terassilta on mahdollisuus ihastella maisemia Kattilahallin yli Suvilahteen. Tämä kohde kannattaa kokea paikan päällä, koska sanat eivät sitä riitä kuvaamaan. Kiinteistöä on päivitetty ajan saatossa, jonka vuoksi se on säilynyt viihtyvänä ja toimivana kokonaisuutena nykyhetkeen saakka.

Sijainti on loistava lähellä Kauppakeskus REDI: n palveluita ja julkista liikennettä. Kiinteistöltä on sekä Sörnäisten että Kalasataman metroasemalle vain muutaman sadan metrin matka. Autolla liikkuvat saavat pysäköityä autonsa rakennuksen viereiseen pysäköintihalliin, josta löytyvät kaikki kohteen autopaikat.

Kiinteistössä on toteutettu mittava ja kaikenkattava sisäilmaremontti vuosina 2016 ja 2017. Kohteen julkisivu on suojeltu ja julkisivut ovat ikkunoineen kauttaaltaan peruskorjattu vuonna 2017. Kadun puoleinen tiilikatto on uusittu vuonna 2018.

 

 

Tilatyyppi: Toimistotila
Kiinteistö: Kiinteistö Oy Sörnäisten Rantatie 31
Osoite: Sörnäisten Rantatie 31, 00580 Helsinki
Hissi: kyllä
Sijaintikerros: 2/4
Rakennusvuosi: 1951
Tilan autopaikat: 5
Vapautumispäivä: Heti vapaa
Pohjaratkaisut Pohjakuva

Sörnäisten Rantatie 31 muut vapaat toimitilat

Not available yet