Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä

Toimistotila 7-C

Yhtiö: Kiinteistö Oy Helsingin Työpajankatu 13

Huoneistoala: 565m2

Ilmoitustyyppi: vuokrataan

Vapautumispäivä: Vapautuminen sopimuksen mukaan

Kahvipaahtimosta Kalasataman sydämeksi

Loistavalla sijainnilla Kalasataman metron kyljessä, kauppakeskus Redin naapurissa sijaitseva Työpaja avasi ovensa uusille vuokralaisille kevät-kesällä 2018, kun kiinteistön laaja peruskorjaus valmistui. Toimistotilat muutettiin avariksi, nykyaikaisiksi monitilatoimistoiksi. Toimistotilojen suunnittelussa on panostettu nykyvaatimusten mukaiseen muunneltavuuteen, viihtyisyyteen, tehokkuuteen ja laatuun. Kaikki yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat, auditorio, kuntosali ja ravintola ovat saaneet uuden ilmeen. Myös talotekniikka ja hissit on uusittu samassa yhteydessä.

Kiinteistön vanhemmissa osissa on ennen toimistokäyttöön korjaamista sijainnut muun muassa Tukon kahvipaahtimo ja banaanikypsyttämö. Rakennukset on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi, josta löytyy erikokoisia tilaratkaisuja isollekin toimijalle.

Autolla tavoittaa nopeasti Helsingin pääteiden verkoston tai lentoaseman. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja, joista osa on lämpimässä autohallissa, osa katetussa ulkotilassa tai pihalla. Sähköautojen latauspisteet lisätään perusparannuksen yhteydessä. Keskustaan Työpajalta matkustaa metrolla muutamassa minuutissa ja Espoon Matinkylään alle puolessa tunnissa. Sijainti ja olosuhteet kannustavat myös työmatkapyöräilyyn, jota varten on oma lukittu parkkitila ja uusitut sosiaalitilat.

Katso esite >>

 

Perustiedot

Kiinteistö: Kiinteistö Oy Helsingin Työpajankatu 13
Osoite: Työpajankatu 13, 00580 Helsinki
Hissi: kyllä
Sijaintikerros: 7/10
Rakennusvuosi: 1989
Tyyli: Moderni
Vapautuu: Vapautuminen sopimuksen mukaan
Pohjaratkaisut Pohjapiirustus
Liitetiedostot Esite

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä

Työpaja muut vapaat toimitilat

Not available yet