Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Kiinnostuitko?

Anni-Sofia Muuttoranta anni-sofia.muuttoranta@niemco.fi
Yrjö Herva
020 61
yrjo.herva@keva.fi

Ota yhteyttä

Varastotila 2

Yhtiö: Kiinteistö Oy Konalankuja 1-3

Huoneistoala: 1637m2

Ilmoitustyyppi: vuokrataan

Vapautumispäivä: Heti vapaa

Kiinteistö Oy Konalankuja 1-3 sijaitsee hyvällä paikalla Vihdintien tuntumassa ja Kauppakeskus Ristikon läheisyydessä Helsingin Konalassa. Kolmikerroksisen Konalankujan teollisuus-/ toimistorakennuksessa on sekä toimisto- että varastotilaa. Rakennuksen kaikissa toimistotiloissa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys.

Pysäköintipaikkoja löytyy kiinteistön pihalta ja talon toisessa kerroksessa toimii suosittu lounas- ja cateringravintola Ilo.

Alueella on meneillään kaavamuutos, jossa Konalankujan kortteleita suunnitellaan muutettavan teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueesta asumisen ja toimitilan korttelialueeksi. Alustava ajankohta rakennustöiden aloittamiseksi tämän kiinteistön alueella on tammikuu 2024. Tästä johtuen tilat soveltuvat parhaiten määräaikaiseen noin kahden vuoden käyttöön, esimerkiksi väistötiloiksi.

Perustiedot

Kiinteistö: Kiinteistö Oy Konalankuja 1-3
Osoite: Konalankuja 1-3, 00390 Helsinki
Vuokraan sisältyy: lämmitys
Sijaintikerros: 1/3
Rakennusvuosi: 1981
Pysäköinti: Konalankujan pihalla on runsaasti pysäköintitilaa
Vapautumispäivä: Heti vapaa
Pohjaratkaisut Pohjapiirustus
Lisätietoja:

Esimerkiksi väistötilaksi soveltuva monikäyttöinen teollisuus-/varastotila.  Tilan huonekorkeus on osassa tilaa 4 m ja osassa 6 m. Huonekorkeuden voi tarvittaessa hyödyntää esim. varastoinnissa. Tilan yhteydessä on sosiaalitilat, wc-tilat ja keittiötila. Lisäksi tilaa palvelee katettu lastauslaituri ja sähkökäyttöinen nosto-ovi. Rakennuksessa on myös vuokrattavana tämän tilan yläkerrassa toimistotila n. 880 m2, jolloin tarvittaessa saman katon alle saa keskitettyä monipuolisen tilakokonaisuuden.

Kiinnostuitko?

Anni-Sofia Muuttoranta
Yrjö Herva
020 61

Ota yhteyttä

Konalankuja 1-3 muut vapaat toimitilat

Not available yet