Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Bureau Real Estate Finland Oy on Kevan valitsema vuoden 2021 toimitilavälittäjä

Keva on valinnut vuoden 2021 toimitilavälittäjäksi Bureau Real Estate Finland Oy:n. Valintaperusteina painoivat onnistumiset vuokrausyhteistyössä sekä yleinen aktiivisuus asiakashankinnassa.

Kevan toimitilavuokrauksen vuoden toimitilavälittäjäpalkinto jaettiin nyt ensimmäistä kertaa. Palkitsemisesta on tarkoitus rakentaa vuosittainen perinne, jotta välittäjäyhteistyötä alan huippuammattilaisten kanssa saadaan vaalittua.

– Keva on pyrkinyt viime vuosina johdonmukaisesti parantamaan ja aktivoimaan yhteistyötä toimitilavälittäjien kanssa nostamalla välityspalkkioitaan sekä tarjoamalla välittäjille entistä laadukkaampaa materiaalia ja palvelua, sanoo Kevan kiinteistösijoitusjohtaja Carl-Henrik Roselius.

Välitysyhteistyö ja sen parantaminen ovat Roseliuksen mukaan Kevan toimitilavuokraukselle olennaista.

– Toimitilavälittäjäverkosto on olennainen ja äärimmäisen tärkeä osa toimitilavuokrausprosessia ja onnistumiset yhteistyössä ja asiakashankinnassa palkitsevat onnistuessaan kumpaakin osapuolta, hän sanoo.

Kevalla on Bureau Real Estate Finlandin toimitusjohtaja Mikko Kivimäen mukaan houkuttelevia kiinteistöjä ja hyvät kohdevastaavat, jotka reagoivat yhteydenottopyyntöihin nopeasti ja järjestävät näyttöjä joustavasti.

– Kohdevastaavien palvelualttius helpottaa meidän työtämme asiakkaiden kanssa. Vuokraustoiminta Kevan kanssa on mielekästä, kun asiat hoidetaan ripeästi ja yhteistyö on sujuvaa, Kivimäki sanoi.

Carl-Henrik Roselius korosti palkitsemispuheessaan, että kenelläkään ei ole varaa tuudittautua nykyiseen tilanteeseen, vaan toimitilabisneksen ja sen ohella myös välitystoiminnan tulee jatkuvasti muuttua ja seurata toimitilamaailman kehitystä.

– Vaikka palkitsemme nyt yhden toimijan, niin kiitämme kaikkia toimitilavälitysyhteistyökumppaneitamme sujuvasta ja todella aktiivisesta yhteistyöstä haastavien pandemiavuosien aikana, Roselius korosti.

Vuoden toimitilavälittäjäpalkinto luovutettiin Bureau Real Estate Finland Oy:n edustajille uudistuneessa Pitäjänmäen Voltissa pidetyssä aamiaistilaisuudessa tiistaina.

Bureau Real Estate Finland Oy

Bureau Toimitilat on suomalainen toimitilavälitysyritys. Yritys on tehnyt tuloksellista välitystyötä jo vuodesta 2010. Bureaun toiminnan lähtökohtana ovat asiakaskeskeisyys ja ratkaisulähtöisyys ja he haluavat olla nyt ja tulevaisuudessa yritysten luotettavin kumppani toimitilojen hankintaprosessissa.