Tietoa Kevan toimitiloista

Keva on toimitilavuokraamisen vastuullinen ammattilainen. Tarjoamme nykyaikaisia toimitiloja, joista suurin osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Muualla Suomessa toimitiloja on mm. Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Lohjalla, Tampereella ja Turussa. Valikoimassamme on yhteensä noin 580 000 neliötä 61:ssa eri toimitilarakennuksessa.

Löydämme laajasta valikoimastamme juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin toimivimmat tilat – tarvitsetpa sitten toimistotilaa business park -toimistokeskuksesta, pääkonttorille toimitilan tai liikehuoneiston kauppakeskuksesta.

Tavoitteenamme on olla helposti lähestyttäviä ja asiakaslähtöisiä, joten älkää epäröikö olla meihin yhteydessä toimitila-asioihin liittyen. Meiltä löytyy ammattitaitoa ja laajat yhteistyöverkostot, joiden avulla saamme rakennettua Teille ja henkilöstöllenne toimivat ja viihtyisät tilat

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja ja joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon, Kelan henkilöstön, Suomen Pankin ja hyvinvointialueiden eläkeasioista. Palvelemme yhteensä 1,3 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa. Työnantaja-asiakkaita meillä on noin 1900. Kun julkisen alan työntekijät päättävät työuransa, me huolehdimme siitä, että heillä on ansaittu eläke odottamassa.