Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Clarion-hotelli avattiin Aviapoliksessa

Hurjaa vauhtia kasvavalle Aviapoliksen alueelle on avattu uusi Clarion Hotel Helsinki Airport. Kevan omistamassa kiinteistössä toimivan hotellin avajaisia juhlittiin viime viikolla.

Aivan Aviapoliksen juna-aseman vieressä sijaitsevan hotellin rakentaminen aloitettiin kesällä 2015. Rakentajana toimi Skanska.

– Keskeinen sijainti on sijoittajan näkökulmasta äärimmäisen tärkeässä roolissa. Hotellisijoittaminen sopii hyvin eläkesijoittajan salkkuun pitkän ja vakaan kassavirran ansiosta. Kevan suorista kiinteistösijoituksista noin 9 prosenttia on hotellikiinteistöissä, kertoo salkunhoitaja Petri Louhio Kevasta.

Projektissa oli omat haasteensa, sillä muun muassa vuokralainen vaihtui kesken kaiken. Hotelli päästiin kuitenkin avaamaan aikataulussa.

– Skanska on erittäin ammattitaitoinen rakentaja, joka ansaitsee kiitokset tästä projektista, Louhio toteaa.

Clarion Hotel Helsinki Airportiin ryhdyttiin ottamaan varauksia jo tammikuussa. Clarion Hotels Finlandin Area General Manager Inari Lehtisen mukaan hotellissa on riittänyt sekä yöpyjiä että kokousvieraita.

– Ensimmäiset asiakkaat ovat olleet niin vapaa-ajan matkustajia kuin liikematkustajiakin, ja ravintolassa on käynyt hotellivieraiden lisäksi myös paikallisia asukkaita. Nopea junayhteys lentokentälle on kerännyt kovasti kehuja, Lehtinen kertoo.

Avajaishumun jälkeen hotelli jatkaa normaalia arkeaan. Luvassa on lokakuussa startanneiden brunssin ja after workien lisäksi muun muassa erilaisia tapahtumia taidenäyttelyistä stand-upiin.

Lisätietoja:
Petri Louhio, p. 040 868 0374, petri.louhio@keva.fi
Inari Lehtinen, p. 050 303 8560, inari.lehtinen@choice.fi