Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Etelä-Suomen suurin kiinteistökohtainen aurinkovoimala Kauppakeskus Goodmanille

Kauppakeskus Goodmanille Hämeenlinnaan rakennetaan kevään aikana 587 kWp:n aurinkovoimala. Goodmanille tuleva aurinkovoimala on yksi Suomen suurimmista. Voimalan toimittaa suomalainen Solnet Green Energy, joka on erikoistunut isojen aurinkovoimaloiden toimituksiin.

Goodmanin katolle asennetaan lähes 2000 paneelia. Älykästä voimalaa optimoidaan paneelitasolla, jonka etuina ovat suurempi sähkön tuotanto sekä pienet elinkaarikustannukset.

– Alusta alkaen Goodmanissa on kiinnitetty huomiota ympäristöasioihin. Aurinkovoimala on jatkoa tälle kehitykselle ja nostaa Goodmanin kiinnostavuuden uudelle tasolle. Meillä on jo sähköautojen latauspisteitä ja keväästä alkaen myös yksi Suomen suurimmista aurinkovoimaloista. Uskon sekä asiakkaidemme että kauppakeskuksessa toimivien yritysten ottavan aurinkopaneelit lämmöllä vastaan, kertoo kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro tyytyväisenä.

– Solnet Green Energy on toimittanut Kevalle aurinkovoimaloita muihinkin kohteisiin, joten oli luontevaa jatkaa yhteistyötä heidän kanssa. Aurinkosähkö on meille loistava investointi, sillä saamme tasaista ja ennustettavaa tuottoa. Investointi on myös konkreettinen osoitus ympäristövastuullisesta toiminnastamme, jatkaa Kauppakeskus Goodmanin omistavan Kevan Petri Louhio.

– Goodmanin katto on useassa eri tasossa ja varjostavia tekijöitä on runsaasti. Paneelitasolla optimoitu voimala on ainoa vaihtoehto tällaisissa kohteissa. Julkisissa kohteissa myös turvallisuus on olennaista. Solnetin voimalan palo- ja sähköturvaominaisuudet ovat markkinoiden parhaat, sanoo Solnetin Antti Tilamaa.

Lisätietoja:

Petri Louhio, kiinteistöyksikön salkunhoitaja Keva
puh. 040 868 0374, petri.louhio[at]keva.fi