Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Keva uudistaa organisaatiotaan

Kevassa aloitetaan organisaatiouudistuksesta johtuvat yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat koko Kevan henkilöstöä eli noin 530 henkeä. Henkilöstöä ei ole tarkoitus irtisanoa.

Kevan hallitus hyväksyi uuden strategian maaliskuussa 2019. Uuden strategian myötä käynnistettiin Kevan organisaation ja johtamisjärjestelmän uudistustyö syksyllä 2019.

Kevan hallitus päätti aiemmin tänä vuonna muutoksista Kevan johtamisjärjestelmään ja johtoryhmän kokoonpanoon. Tarkoituksena on rakentaa Kevan toiminta entistä selkeämmin toimiviksi prosessikokonaisuuksiksi tämän kevään aikana. Yhteistoimintaneuvotteluissa käsitellään organisaatiouudistuksen vaikutuksia henkilöstöön.

Organisaation ja johtamisjärjestelmän uudistamisessa keskeisinä tavoitteina on lisätä toiminnan tehokkuutta ja parantaa asiakkaiden palvelua sekä vähentää sisäisiä raja-aitoja.

– Keva tavoittelee eläkealan parasta asiakaskokemusta, tehokkainta toimintaa ja kärkisijaa sijoituksissa. Rakennamme asiakkaiden kokonaisvaltaisen palvelun jatkossa heidän tarpeistaan lähtevien prosessien varaan, toimitusjohtaja Timo Kietäväinen kertoo.

Uuden organisaation on tarkoitus tulla voimaan 1.6.2020.

Aiempi uutinen muutoksista johtoryhmän kokoonpanossa


Lisätiedot:

toimitusjohtaja Timo Kietäväinen, p. 0400 486 043
HR-johtaja Mika Gylén, p. 040 836 8122