Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Kevan kiinteistöön Aviapolikseen tulee Clarion Airport -hotelli

Clarion Hotel Helsinki Airport -hotellin rakentaminen on käynnissä, 8-kerroksisen hotellin rakennustöistä vastaa Skanska. Hotellin arkkitehtuurista vastaa arkkitehtitoimisto SARC. Clarion Hotel Helsinki Airport panostaa hotellihuoneiden lisäksi ravintolatarjontaan sekä kokous- ja kongressitiloihin. Hotelliin rakennetaan 10 kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu 260 vierasta.

Clarion Hotel Helsinki Airport

Kevan omistamaan hotellikiinteistöön Vantaan Aviapolikseen avataan lokakuussa 2016 Clarion-hotelli, jossa on 258 huonetta. Clarion-ketjun omistaa norjalainen Nordic Choice Hotels, jolla on Pohjoismaissa ja Baltiassa yhteensä 183 Clarion-, Comfort- ja Quality-hotellia. Hotelleista 150 on Ruotsissa ja Norjassa.

Ketjun hotellien lukumäärä kasvaa 185:een, kun Helsinki-Vantaalle valmistuu lentokenttähotelli ja Jätkäsaareen 16-kerroksinen tornihotelli.

Choice-ketju pitää itseään pohjoismaiden toiseksi suurimpana hotelliketjuna Scandicin jälkeen. Se ilmoittaa liikevaihdokseen noin miljardi euroa vuodessa.

– Aviapolis ja Jätkäsaaren rakennettava hotelli ovat ensimmäisiä Clarioneita Suomessa. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että hotelli on Clarionin kaltainen merkittävä ja laadukas brändi. Nordic Choice Hotels on puolestaan ammattitaitoinen ja vahva vuokralainen, sanoo Kevan salkunhoitaja Petri Louhio.

– Hotelli on Kevalle hyvä sijoituskohde, koska se tuo pitkän ja vakaan kassavirran. Tavoitteenamme on lisätä hotellikiinteistöjen osuutta sijoitussalkussamme. Kiinteistösijoittaminen turvaa osaltaan kuntatyöntekijöiden eläkevaroja, Louhio kertoo.

Kevan sijoitusten markkina-arvo on noin 43,2 miljardia euroa, josta lähes 7 % on pääasiassa suomalaisissa kiinteistöissä. Keva omistaa yli 120 kiinteistöyhtiötä, joista noin puolet on vuokra-asuntoja ja puolet toimitiloja eri puolella Suomea.

Lisätietoja

Salkunhoitaja Petri Louhio, Keva, puh. 020 614 2365, petri.louhio@keva.fi