Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Kevan vastuullisuusraportti 2021 on julkaistu

Olemme onnistuneet saavuttamaan välitavoitteemme hiilidioksidipäästöjen puolittamisesta asunto- ja toimitilakiinteistöissä odotettua nopeammin.

Julkisen alan työeläkevakuuttaja Keva on julkaissut vastuullisuusraporttinsa vuodelta 2021. Siinä on koottuna keskeiset tunnusluvut kaikilta neljältä vastuullisuuden osa-alueelta: asiakastyöstä, sijoittamisesta, henkilöstöstä ja tavasta toimia.

Kevan vuokra-asuntojen ja toimitilojen osalta vastuullisuusohjelmassa on edetty hyvin: suorien kiinteistösijoitusten hiilineutraaliustavoitteessa etenemme odotettua ripeämpää tahtia.

– Olemme sitoutuneet Suomen ilmastotavoitteiden mukaisesti käyttämään sijoituskiinteistöissämme vain vähäpäästöisesti tuotettua energiaa, ja tavoitteenamme on nollata kiinteistöjen energiankäytöstä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt vuoteen 2030 mennessä. Vuodelle 2025 asetetun välitavoitteen hiilidioksidipäästöjen puolittamisesta saavutimme jo viime vuonna eli huomattavasti etuajassa, ympäristöpäällikkö Tuomas Helin Kevan kiinteistösijoitusyksiköstä toteaa.

– Työ jatkuu, ja tänäkin vuonna toteutamme useita hankkeita, joiden avulla etenemme kohti hiilineutraaliutta, Helin kertoo.

Lue lisää arjen ympäristöteoistamme Tuomaksen blogikirjoituksesta sekä vastuullisuusraportistamme!

Tuomas Helin: Miten kiinteistöjen hiilijalanjälkeä nollataan käytännössä?
Kevan vastuullisuuden tunnusluvut 2021