Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Lumottu metsä on kauppa- ja viihdekeskus Minnan vetonaula lapsiperheille

Paikallisissa kauppakeskuksissa on vetovoimaa. Vetovoiman vahvistamiseksi on aina välillä myös rakennettava tai luotava jotain uutta. Kevan omistamaan kauppa- ja viihdekeskus Minnaan Kuopiossa kehitettiin Lumottu metsä -lastenmaailma, joka toimii nyt kauppakeskuksen vetonaulana.

Hankkeen toteutus vaati mittavan remontin, mutta lopputulos on ollut onnistunut sekä Kevan vuokrauspäällikkö Susanna Arvelan että kauppakeskuspäällikkö Auli Ekdahlin mukaan.

Kuopion keskustasta on Auli Ekdahlin mukaan puuttunut kunnollinen lasten leikkitila sekä laadukkaat hoitotilat ja palvelut lapsille. Lumottu metsä -lastenmaailmalla täytetään nämä kuopiolaisten lapsiperheiden tarpeet.

Elämyksiä asiakkaille

– Uskomme, että kauppakeskuksissa on hyvä olla joku juju ja spesiaali juttu, joka houkuttelee kävijöitä ja josta kauppakeskus muistetaan. Haluamme tarjota asiakkaille kokemuksia ja elämyksiä. Lapsiperheisiin oli luonnollista panostaa Minnassa, jossa on jo ennestään ollut vahva vuokralainen Lelukauppa Partanen, Kevan kiinteistövarallisuuspäällikkö Leeni Andersson tähdentää.

– Kevassa luotamme vahvojen paikallisten kauppakeskusten pärjäävän kilpailussa ja sen vuoksi niihin haluamme myös sijoittaa. Kauppakeskukset sopivat kiinteistösijoitussalkkuumme hajauttamaan osaltaan riskiä, Andersson kuvaa.

Lumottu metsä -lastenmaailma kutsuu viihtymään Minnaan

Lumottu metsä -lastenmaailma on houkutteleva ympäristö: sieltä löytyy lapsille pallomeri, kiipeilykäytävä ja erilaisia interaktiivisia pelejä. Lumotun metsän tunnelmaa on tuotu lastenmaailmaan teeman mukaisilla äänillä ja valoilla. Suomalainen metsä on ollut luonnollinen innoittaja Lumottu metsä -lastenmaailman toteutuksessa.

Leluhankintoja varten löytyy Lelukauppa Partanen ja uutena liikkeenä Minnassa avannut lastenvaateliike Kaiku Kids samasta kerroksesta lastenmaailman kanssa. Auli Ekdahlin mukaan kerrokseen on mahdollista järjestää liiketilaa muillekin konseptiin sopiville liikkeille.

Tunnelmaa Lumottu metsä -lastenmaailmasta

Lumottu metsä -lastenmaailman tunnelmaa

Minnasta löytyy monenlaista tarjontaa

Kauppa- ja viihdekeskus Minna koostuu kahdesta rakennuksesta: vuonna 1988 valmistuneesta kauppakeskuksesta ja vuonna 2003 valmistuneesta viihdekeskuksesta. Nämä rakennukset yhdistyivät saman nimen alle vuonna 2018. Minna sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa torin tuntumassa ja sen vuokrattava-ala on lähes 20 000 m².

Kauppa- ja viihdekeskuksen tarjonta muodostuu elokuvateatterista, ravintoloista, muodista ja useista erikoisliikkeistä. Minnasta löytyy myös päivittäistavarakauppa ja monia kauneuden, terveyden sekä hyvinvoinnin alan palveluita. Kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa on myös toimistotilaa monenlaiseen tarpeeseen. Asiakkaille on tarjolla lämmin pysäköintihalli, jossa on yhden tunnin maksuton pysäköinti.

Kauppakeskus Minna

Kauppa- ja viihdekeskus Minna