Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Rakkautta ensisilmäyksellä – mainostoimisto sai toiveidensa mukaiset tilat

Mainostoimisto Folkille valmistui Pohjoisesplanadin ja Mikonkadun kulmaan upeat ja poikkeuksellisen värikkäät toimitilat.

Toimitusjohtaja Pia Dahlman kertaa silminnähden tyytyväisenä ja helpottuneena Folkin matkaa uuteen toimistoon.

– Kävimme katsomassa eri vuokranantajien toimitiloja ja Keva pystyi tarjoamaan huikean sijainnin, haluamamme remontin sekä joustavat aikataulut. Toki usein isotkin ratkaisut lähtevät luottamuksesta ja fiiliksestä, joka tässä tapauksessa osui heti kohdalleen, hän sanoo.  

– Jos voi sanoa, niin se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kaupungin hienoin sijainti, jossa todellakin tuntee olevansa keskellä kaikkea. Ympärillä tapahtuu koko ajan, ihmisiä, palveluita, tapahtumia… jotka kaikki ruokkivat luovuutta, Pia Dahlman kuvailee. 

Uusissa neuvottelutiloissa näkyy rohkea värinkäyttö, joka on luonnollisesti yhdistetty tilojen toiminnallisuuteen.

Viihtyvyys ja toimivuus tuo väen toimistoon 

Folkilla on nyt toimivat ja inspiroivat neuvottelutilat, joiden avulla suunnittelupalaverit voidaan järjestää omassa toimistossa. Lisäksi löytyy iso keittiö, jossa asiakkaille voidaan toteuttaa ruokakuvauksia, sekä tietenkin lounastaa kaikki yhdessä kaksi kertaa viikossa. Dahlmanin mukaan keskeinen sijainti mahdollistaa myös sen, että asiakkaat ja yhteistyökumppanit tulevat sinne mielellään.  

– Mainosalalla on siirrytty hybridi- ja jopa täysin etätyöskentelyyn, mutta mielestämme yhteisöllisyyttä ei voi rakentaa ilman yhdessä oloa. Tilojen viihtyvyys ja toimivuus on isossa roolissa, kun mietitään, että halutaan ihmisten haluavan tulla työpaikalle ja kaiken lisäksi viihtyvän siellä, hän toteaa. 

Erikoisratkaisut näkyvät myös keittiössä, joka taipuu monenlaiseen tekemiseen.

Vuokrausprosessi sujui Folkin näkökulmasta hyvin joustavasti ja heille järjestyi muutostöiden ajaksi Kevan vuokraama väliaikaistila ihan nykyisen toimitilan vierestä.  

– Toimitilamme valmistui viikon etuajassa, mikä näinä aikoina ei ole ihan tavallista. Laura Seppänen oli projektissa sisustussuunnittelijana ja hän ehdotti paljon erikoisratkaisuja, joita toimitiloissa ei ehkä ole totuttu näkemään, kuten esimerkiksi upean ison keittiön, uudenlaisen lattiaratkaisun, sekä lattiasta kattoon väritetyt neuvotteluhuoneet. Kaikki nämä saatiin tehtyä suunnitelmien mukaan, Dahlman summaa. 

Monen toiveen täyttyminen ja onnistuneiden ratkaisujen löytyminen on toimitilavuokraajallekin ilahduttavaa. 

– Oli mahtavaa olla mukana tässä hankkeessa, jossa tila ja asiakkaan näkemykset sekä toiveet kohtasivat täydellisesti! Mainostoimisto Folk on upea lisäys vuokralaisportfolioomme Gasellikorttelissa ja heidän poikkeukselliset toimitilansa tulevat varmasti herättämään mielenkiintoa yleisimminkin, Kevan ydinkeskustan toimitilakohteista vastaava kiinteistövarallisuuspäällikkö Markus Mikkola toteaa. 

 

Mainostoimisto Folk Finland
Mainostoimisto Folk uskoo markkinointiviestintään, jossa yhdistyvät luovuus, viihde ja kaupallisuus. Tarinoihin, jotka herättävät tunteita, koskettavat ja tekevät lähtemättömän vaikutuksen.  

Meitä kiinnostaa ihmiset. Maalaiset, kaupunkilaiset ja maalaiset kaupungeissa. Haluamme tehdä tekoja, jotka osuvat ja uppoavat suomalaisiin Ullanlinnasta Utsjoelle. Juttuja, joista puhutaan kahvihuoneissa, ja joista keskustellaan nimettömänä sosiaalisen median mustissa aukoissa.  

https://folkfinland.fi/ 

 

Keva Toimitilat
Keva on toimitilavuokraamisen vastuullinen ammattilainen. Tarjoamme nykyaikaisia toimitiloja, joista suurin osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Muualla Suomessa toimitiloja on mm. Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Lohjalla, Tampereella ja Turussa. Valikoimassamme on yhteensä noin 580 000 neliötä 61:ssa eri toimitilarakennuksessa.

Löydämme laajasta valikoimastamme juuri sinun ja yrityksesi tarpeisiin toimivimmat tilat – tarvitsetpa sitten toimistotilaa business park -toimistokeskuksesta, pääkonttoritasoista tilaa tai liikehuoneiston kauppakeskuksesta.

https://toimitilat.keva.fi/