Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

RTC Vahanen Turku Oy Veistämönaukion KOy Turun Pakkarinpuiston suurimmaksi vuokralaiseksi

Rakennusalan asiantuntijayritys RTC Vahanen Turku Oy vuokraa Turun WTC-talona tunnetusta Koy Turun Pakkarinpuistosta uudet toimitilat 1.9.2017 alkaen. Samalla Vahasesta tulee kiinteistön suurin vuokralainen. Kaksi toimistorakennusta käsittävän kiinteistön omistaa kokonaisuudessaan työeläkevakuuttaja Keva.

Vuokrattavat tilat ovat pinta-alaltaan noin 750 m2 ja ne käsittävät lähes koko kolmannen kerroksen yhdyskäytävineen. Lisäksi Vahasella on optio vuokrata noin 300 neliötä lisää tilaa kiinteistöstä toiminnan edelleen laajentuessa.

Vahasen vuokraamat tilat peruskorjataan ennen käyttöönottoa LVISA-tekniikan osalta nykypäivän vaatimuksia vastaaviksi. Erityistä huomiota tullaan kiinnittämään koko kiinteistön energiateknisiin ratkaisuihin.

Peruskorjauksen rakennuttamis- ja valvontakonsultoinnista vastaa RTC Vahanen Turku Oy.

”Tämä on meille erinomainen mahdollisuus nostaa liiketoimintamme profiili ja laajuus kokonaan uudelle tasolle yhteistyössä ammattimaisen kiinteistönomistajan kanssa. Uusien toimitilojen myötä parannamme myös henkilökunnan työskentelyolosuhteita ja työviihtyvyyttä merkittävästi”, kertoo RTC Vahanen Turku Oy:n toimitusjohtaja Seppo Merimaa.

”RTC Vahanen Turku Oy tulee olemaan meille sekä merkittävä vuokralainen että tärkeä yhteistyökumppani. Koy Turun Pakkarinpuisto koostuu kahdesta hienosta talosta upealla paikalla Aurajoen rannalla ja nyt ne ollaan ottamassa arvoiseensa käyttöön. Toivon, että voimme tehdä Vahasen kanssa yhteistyötä myös jatkossa, kun kohteen konsepti, tilat ja tekniikka päivitetään 2020-luvulle. Konseptin päivityksen yhteydessä taloja 90-luvulta hallinnut WTC-brändi vaihtuu uuteen, tuoreempaan ilmeeseen.”, sanoo Kevan kiinteistöpäällikkö Jaron Moilanen.

Keva omistaa Turussa viitisentoista rakennusta; yli 400 asuntoa, Pakkarinpuiston toimistotalot, Turun Konservatorion ja Taideakatemian rakennukset, Stockmannin tavaratalon ja historiallisen Auran Panimon sekä muita toimistorakennuksia. Kevan kiinteistöistä suurin osa sijaitsee Länsirannan kaupunginosassa.

Vahanen-yhtiöihin kuuluva RTC Vahanen Turku Oy on rakennusalan asiantuntijayritys, joka palvelee asiakkaitaan Turun, Salon ja Porin alueella. Yhtiö on asuin- ja liikekiinteistöjen sekä julkisten rakennusten uudis- ja korjausrakentamisen ja ylläpitopalveluiden asiantuntija. Yhtiö työllistää yli neljäkymmentä asiantuntijaa.

RTC Vahanen Turku Oy:n keskeisiä palveluita ovat rakennus-, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta, rakennusfysikaalinen suunnittelu, sisäilmasuunnittelu, kuntoarviot sekä rakenteiden ja taloteknisten järjestelmien kuntotutkimukset, energian taloudelliseen käyttöön ja uusiutuvan energian käyttöön liittyvät palvelut sekä kiinteistöjohtaminen ja kiinteistökehitys.

Lisätietoja antavat:

Seppo Merimaa, Toimitusjohtaja, RTC Vahanen Turku Oy, puh. 050-5271886
Jaron Moilanen, Kiinteistöpäällikkö, Keva, puh. 040-7599649