Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Toimitilojen vuokraaja arvostaa asiantuntevaa ja joustavaa palvelua

Kevan pitkäaikainen vuokralainen Nord Pool Finland Oy viihtyy Kevan vuokralaisena. Joustavuus, asiantuntevuus ja aito kiinnostus vuokralaisiin nousevat esiin, kun vuokralaiselta kysyy tuntemuksia Kevasta vuokranantajana.

Nord Pool Finland Oy on ollut Kevan vuokralaisena Espoon Keilasatama 5 K Oy:ssä vuodesta 2016 asti. Alun perin yritys hakeutui Keilasatamaan sen sijainnin ja kiinteistön palveluiden vuoksi.

– Sijainti ja kiinteistön palvelut olivat mielestämme loistavia. Talossa on lounasravintola, kokoustilat ja kuntosali. Liikenneyhteydet ovat myös erittäin hyvät, Nord Pool Finland Oy:ssä PDI Administratorina työskentelevä Kay From selventää.

Tällä hetkellä 16:ssa eri maassa toimiva Nord Pool ylläpitää Euroopan johtavaa sähkömarkkinaa. Se kehittää ja ylläpitää sähkökaupankäyntiä varten suunniteltuja järjestelmiä asiakkailleen.  Nord Pool Finland Oy on Kevan pitkäaikainen asiakas: ennen Keilasatamaa se oli 11 vuotta vuokralla Ruoholahdenkatu 8:ssa.

– Keva on mielestämme erittäin hyvä vuokranantaja. Yhteyshenkilöt ovat aidosti kiinnostuneita vuokralaisista ja heidän toiveitaan kuunnellaan, From kertoo.

Keilasataman kiinteistömanageri Harri Sutinen saa myös osakseen kehuja.

– Harri on erittäin hyvä kiinteistömanageri. Kiinteistöä hoidetaan hyvin ja mahdollisista muutostöistä tiedotetaan aina ajallaan. Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja palvelu pelaa, kun kysymme kaikenlaisia ihmeellisiä kysymyksiä, From kuvaa.

Keilasataman vuokrauksesta vastaava kiinteistövarallisuuspäällikkö Jaana Tirkkonen on myös tyytyväinen kiinteistön managerointiin, joten sinänsä Kay Fromin positiivinen palaute ei yllättänyt.

– Myös muilta vuokralaisilta on tullut hyvää palautetta kiinteistöasioiden onnistuneesta hoidosta, Tirkkonen tarkentaa.

Nord Pool Finland Oy

Kevan Keilasataman vuokralainen Nord Pool Finland Oy kokoontuneena uusiin tiloihin

Nord Pool Finland Oy uusi hiljattain vuokrasopimuksensa Kevan kanssa. Vuokrausprosessi sujui Kay Fromin mukaan tälläkin kertaa erittäin joustavasti. Tällä kierroksella parasta Fromin mukaan oli erittäin asiantunteva ja mukava vuokraukseen liittyvä keskustelu, jossa päästiin hyvään lopputulokseen.

Vuokralaisten viihtyvyys on Kevalle tärkeää. Sen vuoksi joustavuus on tärkeä elementti vuokrausprosesseissa. Tilatarpeita kuunnellaan ja tilojen muuntojoustavuutta pohditaan tarpeen tullen. From kertoo, että Nord Pool Finland Oy:n käytössä on toimivat tilat, koska se sai suunnitella hybriditoimiston yhdessä Kevan kanssa.

Erityisiä kehitystoiveita talon palveluiden suhteen ei Nord Pool Finland Oy:lla ole.

– Talon palvelut ovat koko ajan kehittyneet ja meidän toiveitamme kuunnellaan, From tähdentää.

Jaana Tirkkonen on iloinen, että Nord Pool Finland Oy on viihtynyt Kevan vuokralaisena.

– Vuokralaisten tyytyväisyys on minulle tärkeää ja haluan kuunnella heidän toiveitaan, Tirkkonen selvittää.

Espoon Keilasatama 5 K Oy

Espoon Keilasatama 5 K Oy sijaitsee Keilaniemen parhaalla paikalla metroaseman läheisyydessä

 

Keilasatama on tyylikäs ja laadukas toimistotalo, joka sijaitsee Keilaniemen parhaalla paikalla metroaseman läheisyydessä. Sieltä löytyy kuntosali, erillisveloituksella personal trainer -palvelut, ravintola ja kahvila. Lisäksi kohteeseen on rakenteilla ulkokuntosali. Keilasataman tilat ovat tällä hetkellä pääosin vuokrattu, mutta tilojen vapautumista kannattaa aika ajoin käydä seuraamassa sivuillamme https://toimitilat.keva.fi/.