Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Uusi ruokaverkkokauppa Kavall viihtyy Kevan tiloissa Ruoholahdenkadulla

Ruoholahdenkadun kiinteistömme sai uuden kiinnostavan vuokralaisen. Talomme on nyt Helsingin ripeimpien ruokatoimitusten lähtöpiste.

Kavall on ruotsalainen verkkoruokakauppa, jonka ensimmäinen myymälä avattiin Tukholmassa toukokuussa 2021. Nyt toimintaa on laajennettu Ruotsin suurimpiin kaupunkeihin, Osloon sekä Tampereelle ja Helsinkiin Suomessa. Helsingin uusi myymälä on nyt avattu Kevan omistamiin tiloihin Ruoholahdenkadulla. 

 Lähinnä Helsingin eteläisen ja läntisen kantakaupungin tilauksia joka päivä klo 7-23 toimittava myymälä avattiin huhtikuussa Kevan omistaman Ruoholahdenkatu 8:n katutasoon. Tilaa hallitsevat myymälähyllyt ja isot kylmälaitteet, joista löytyy jo yli 1600 tuotteen jatkuvasti kasvava valikoima. Muut henkilöstön tarvitsemat tilat, kuten toimisto- ja sosiaalitilat on sijoitettu alakertaan. 

 Paras vuokranantaja ikinä

 Vaikka toiminta on ollut käynnissä vasta vähän aikaa, on yhteistyön vuokraisännän kanssa havaittu jo toimivan saumattomasti.

– Kaikki onnistuu, Keva vastaa meille heti ja myös hoitaa asiat nopeasti. Kun myymälätilan sähköissä ilmeni ongelmia, saimme avun viipymättä ja kiinteistö uusi osan sähkövedoista, ettei ongelma myöskään toistu – meillähän on paljon isoja kylmälaitteita. Myös kierrätettävää pahvijätettä syntyy runsaasti. Onneksi vuokraisännältä löytyi hyvää tahtoa ja halua auttaa meitä sen käsittelyssä. Olemme myös saaneet hyvin joustavasti hyödyntää näkyvyyttämme kiinteistön katujulkisivussa, kertoo Kavallin markkinoinnista Suomessa vastaava Suvi Roine.

– Myös sopimusneuvotteluissa meille luvattu aikataulu ei pelkästään pitänyt, vaan tilat valmistuivat käyttöömme jo etuajassa. Paras vuokranantaja ikinä, kiteyttää Suomen maajohtaja Carl Tilgmann.

Kavallin markkinointivastaava Suvi Roine

Avainhenkilöinä lähetit 

 Helsingin asiakaskunnassa korostuvat 25–45-vuotiaat sekä kaikenikäiset tottuneet verkko-ostajat. Helppo tilaus ja ultranopea 10 minuutin toimitus kaupasta kotiin ovat hyödyksi kenen tahansa arjessa.  

Palvelun onnistumisen kannalta avainasemassa ovat asiakkaan ostoskorin myymälässä kokoavat keräilijät sekä sähköpyörillä kiitävät lähetit. Kavallin lähetit ovat koko muun henkilökunnan tavoin työsuhteessa. Työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi myös lähettien sähköpyörät ja työvaatteet tulevat työnantajalta. Kavallille onkin lyhyessä ajassa syntynyt hyvä ja toimiva työyhteisö, jossa yhteyttä pidetään myös työajan ulkopuolella. Työhyvinvointi näkyy myös asiakaspalautteessa. Kavallin tilausappiin on ehdotettu jopa tippitoimintoa lähettien palkitsemista varten. 

Kopoti kopoti kopotikoi!

Nimi Kavall tulee ruotsin sanasta kavalleri eli ratsuväki, joka  – kuten tiedämme – tulee aina oikeaan aikaan paikalle. Hauska ratsuväki-idea on jalkautettu jopa lähettien käyttämään kalustoon. Kun lähetti liikkuu kaupungilla, voi tarkkakorvainen ohikulkija kuulla kavion kopsetta.