Kiinnostuitko?

Susanna Arvela
020 61 Näytä

susanna.arvela@keva.fi
Ohita kuvakaruselli

Kauppakeskus Like

Tampere, Lielahti

Liikkeet, ravintolat ja palvelut yhdellä pysähdyksellä

Kauppakeskus Like sijaitsee Tampereen Lielahdessa Prisman kanssa samassa korttelissa. Vuokrattava pinta-ala on noin 13,200 m².  Vuonna 2014 rakennetun keskuksen tarjonta muodostuu mm. muodista, ravintoloista ja kahviloista sekä julkisista palveluista.

Kauppakeskus Like on koko perheen ostos- ja kohtaamispaikka viikon jokaisena päivä. Liken ensisijaista vaikutusaluetta on koko Länsi-Tampere ja Ylöjärvi. Tämän lisäksi Lielahden ohi Vaasantiellä kulkeva erittäin vilkas liikennevirta tuo kasvun mahdollisuuksia asiakasmääriin. Tampereen Lielahti on kasvava eloisa kauppa-alue Länsi-Tampereella jonne pääsee myös tulevaisuudessa ratikalla.

Liken monipuolinen tarjonta vastaa asiakkaiden tarpeisiin viimeisimmän muodin, maukkaiden ravintola- ja kahvilapalveluiden, vapaa-ajan, muun erikoiskaupan, sekä erilaisten terveyspalvelujen osalta yhteensä lähes 30 yrityksen voimin. Tampereen kaupungin palvelut löytyvät ylimmästä kerroksesta jossa mm. uusi upea kirjasto tarjoaa uudenlaisia elämyksiä kirjallisuuden ja muusikin saralla.

Syö, shoppaile ja viihdy!

Lisätiedot

Sijainti: Antti Possin kuja 1, Lielahti 33400 Tampere
Julkisivu: useita
Lämmitystapa: kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Jäähdytetty: kyllä
Pysäköinti: Lämmin halli ja pihapaikat, yhteensä noin 250 kappaletta
Yhtiön verkkosivut: https://kauppakeskuslike.fi/
Hissi: kyllä

Kiinnostuitko?

Susanna Arvela
020 61 Näytä

susanna.arvela@keva.fi