Sörnäisten Rantatie 31

Helsinki, Sörnäinen

Näytä vapaat tilat

Monitoimitilaa vaikuttavissa puitteissa

Sörnäisten rantatie 31:n kiinteistö tarjoaa monipuolista toimitilaa erilaisille toimijoille. Tilat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi liikunta-alan yrityksille ja toimijoille.  Kiinteistö on viihtyisä ja toimiva.

Muuntautuviin tarpeisiin soveltuva rakennus on sopivasti rosoinen ja on omanlaisensa helmi. Kiinteistön ensimmäiset kerrokset ovat loft-henkisiä ja neljännen kerroksen ullakkotilat ovat valoisat lukuisten kattoikkunoiden ansiosta harmaanakin syyspäivänä. Kohde kannattaa kokea paikan päällä, koska sanat eivät sitä riitä kuvaamaan.

Sijainti on loistava lähellä Kauppakeskus REDI: n palveluita ja julkista liikennettä. Kiinteistöltä on sekä Sörnäisten että Kalasataman metroasemalle vain muutaman sadan metrin matka. Vuokralaisia palvelee kiinteistön vieressä sijaitseva pysäköintihalli.

Kiinteistössä on toteutettu mittava ja kaikenkattava sisäilmaremontti vuosina 2016 ja 2017. Kohteen julkisivu on suojeltu ja julkisivut ovat ikkunoineen kauttaaltaan peruskorjattu vuonna 2017. Kadun puoleinen tiilikatto on uusittu vuonna 2018.

 

 

Perustiedot

Sijainti: Sörnäisten Rantatie 31, Sörnäinen 00500 Helsinki
Julkisivu: keraaminen laatta
Lämmitystapa: kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Jäähdytetty: kyllä
Hissi: kyllä
Energialuokka:

F2014

Palvelut

Kiinnostuitko?

Jaana Tirkkonen
020 61
jaana.tirkkonen@keva.fi

Ota yhteyttä