Kiinnostuitko?

Jaana Tirkkonen
020 61 Näytä

jaana.tirkkonen@keva.fi
Ohita kuvakaruselli

Sörnäisten Rantatie 31

Helsinki, Sörnäinen

Monitoimitilaa vaikuttavissa puitteissa

Sörnäisten rantatie 31:n kiinteistö tarjoaa monitoimitilaa niin isommille kuin pienemmille toimijoille. Muuntautuviin tarpeisiin soveltuva rakennus on sopivasti rosoinen ja on omanlaisensa helmi. Katutason tilat ovat loft-henkisiä. Neljännen kerroksen ullakkotilat ovat valoisat lukuisten kattoikkunoiden ansiosta harmaanakin syyspäivänä. Toinen ja kolmas kerros taipuu niin toimistoksi kuin äänitysstudioksikin. Kolmannen kerroksen terassilta on mahdollisuus ihastella maisemia Kattilahallin yli Suvilahteen. Tämä kohde kannattaa kokea paikan päällä, koska sanat eivät sitä riitä kuvaamaan. Kiinteistöä on päivitetty ajan saatossa, jonka vuoksi se on säilynyt viihtyvänä ja toimivana kokonaisuutena nykyhetkeen saakka.

Sijainti on loistava lähellä Kauppakeskus REDI: n palveluita ja julkista liikennettä. Kiinteistöltä on sekä Sörnäisten että Kalasataman metroasemalle vain muutaman sadan metrin matka. Autolla liikkuvat saavat pysäköityä autonsa rakennuksen viereiseen pysäköintihalliin, josta löytyvät kaikki kohteen autopaikat.

Kiinteistössä on toteutettu mittava ja kaikenkattava sisäilmaremontti vuosina 2016 ja 2017. Kohteen julkisivu on suojeltu ja julkisivut ovat ikkunoineen kauttaaltaan peruskorjattu vuonna 2017. Kadun puoleinen tiilikatto on uusittu vuonna 2018.

 

 

Lisätiedot

Sijainti: Sörnäisten Rantatie 31, Sörnäinen 00500 Helsinki
Julkisivu: keraaminen laatta
Lämmitystapa: kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Jäähdytetty: kyllä
Hissi: kyllä
Energialuokka:

F2014

Kiinnostuitko?

Jaana Tirkkonen
020 61 Näytä

jaana.tirkkonen@keva.fi