Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä

Toimistotila 3.krs, 174,5 m2

Yhtiö: VALIMO | Kiinteistö Oy Helsingin Valimotie 17-19

Huoneistoala: 174.5m2

Ilmoitustyyppi: vuokrataan

Vapautumispäivä: Heti vapaa

Valimotie 17-19 on nyt ytimekkäästi VALIMO

Pitäjänmäen Valimo on huolella uudistettu toimistorakennus valmiina tuleville menestystarinoille. Valimossa yhdistyvät laadukkaat, viihtyisät toimistotilat ja tehokkaat tilaratkaisut.

Liikenneyhteydet Valimoon ovat erinomaiset, sinne on helppo tulla ja sieltä pääsee kätevästi kaikkialle. Kiinteistössä on 454 autopaikkaa ja myös tuleva pikaraitiotie tulee parantamaan yhteyksiä Pitäjänmäen alueelle merkittävästi.

Palvelut ovat erittäin monipuoliset. Valimossa aulapalveluista huolehtivat osaavat ja ystävälliset asiakaspalvelun ammattilaiset. He pitävät huolta muun muassa vastaanotosta, kokouspalveluista, postituksesta ja useista toimistotehtävistä. Ammattimainen aulapalvelu on osaltaan myös yrityksesi käyntikortti.

Valimon eräs ylpeys on monipuolinen ja hyvin varusteltu kuntosali. Vietä hetki liikunnan parissa omalla työpaikallasi, päivän alussa, lomassa tai päätteeksi. Se kannattaa! Eikä tässä vielä kaikki – alakerran liikunta- ja saunatilojen yhteydessä on myös uima-allas, johon voi pulahtaa virkistävälle uinnille sekä poreallas, johon pulahtamalla pääsee irti työrutiineista.

Valimon tilaratkaisut sopivat erinomaisesti erilaisille yrityksille ja toimialoille. Omien toimitilojen lisäksi tarjolla on runsaasti muun muassa varattavia kokous- ja työtiloja. Kaikissa ratkaisuissa on pyritty korostamaan laadukkuutta ja kokonaisvaltaista viihtyisyyttä.

Valimo on paikka, jossa tehdään hyvää työtä ja viihdytään!

Katso esite

Virtuaaliset esittelyt tiloissa:

Perustiedot

Kiinteistö: VALIMO | Kiinteistö Oy Helsingin Valimotie 17-19
Osoite: Valimotie 17-19, 00380 Helsinki
Hissi: kyllä
Sijaintikerros: 3/6
Rakennusvuosi: 1993
Pysäköinti: Pysäköintioikeuksia on noin 500kpl
Tyyli: Moderni
Vapautumispäivä: Heti vapaa

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä

Valimotie 17-19 muut vapaat toimitilat

Not available yet