Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä

Toimistotila 6, 53,50 m2, 5.krs

Yhtiö: Pitäjänmäen Voltti

Huoneistoala: 53.50m2

Ilmoitustyyppi: vuokrataan

Vapautumispäivä: Heti vapaa

Moderni ja tyylikäs kiinteistö

KOy Strömberginaukio on muuttanut nimeään ja on nyt Pitäjänmäen Voltti. Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva Strömbergin alue on nimetty suomalaisen sähkötekniikan pioneerin Gottfrid Strömbergin mukaan. Sähkön maailma on antanut inspiraation myös Pitäjänmäen Voltille – tai lyhyemmin Voltille, jonka näyttävän julkisivun sisältä löydät modernit työtilat.

Kevan rakennuttama Voltin rakennus valmistui vuonna 1999 ja se pistettiin täysin uuteen uskoon vuonna 2020. Nyt kiinteistön 26 716 neliömetriä tarjoavat vuokralaisille niin toimivat tilat tehokkaaseen työskentelyyn kuin viihtyisät yleiset tilat monipuoliseen toimintaan. Tiloja on kuudessa kerroksessa eri kokoluokan yrityksille alkaen 45 neliöstä noin 1 800 neliöön.

Rakennuksen palvelut kattavat kaiken neuvottelukeskuksesta aina ravintola- ja catering-palveluihin sekä kuntosaliin ja edustussaunaan. Talon ensimmäisessä kerroksessa toimii täysin uudistettu 170 asiakaspaikan lounasravintola Kuohu, jonka palvelut tarjoaa Antell Oy.

Alueella on hyvät julkisen liikenteen palvelut. Pitäjänmäen ja Vihdintien bussilinjat sekä Valimon junaseisake mahdollistavat sujuvan kulkemisen alueelle ja raidejokerin valmistuminen parantaa liikenneyhteyksiä entisestään. Kiinteistössä on lisäksi yli 200 autopaikan pysäköintihalli ja sisäänkäynnin edustalla 24 vieraspaikkaa.

Tervetuloa tutustumaan – anna virran tuoda Volttiin !

Katso virtuaaliesittelyt kohteesta:

Vapaiden huoneistojen osalta löydät tilojen virtuaaliesittelyn aina kulloisenkin tilasivun oikeasta sivupalkista kohdasta ”Tee virtuaalikierros”

Perustiedot

Kiinteistö: Pitäjänmäen Voltti
Osoite: Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Hissi: kyllä
Sijaintikerros: 5/8
Rakennusvuosi: 2000
Tyyli: Moderni
Business
Vapautumispäivä: Heti vapaa
Pohjaratkaisut Pohjakuva

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä

Pitäjänmäen Voltti muut vapaat toimitilat

Not available yet