Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Keva rakennuttaa korkeatasoisen konferenssihotellin Kööpenhaminaan

Keva ja tanskalainen eläkeyhtiö AP Pension rakennuttavat yhdessä konferenssihotellin Kööpenhaminaan. Rakennuksen arvioidaan valmistuvan vuonna 2020.

Korkeatasoinen konferenssihotelli rakennetaan kehittyvälle Nordhavnin alueelle. Sen vuokralaiseksi tulee pitkällä vuokrasopimuksella Comwell A/S, ja sen kehittää tanskalainen kiinteistökehittäjä KPC. Hotelli on Comwellin ensimmäinen Kööpenhaminassa.

Rakentaminen aloitetaan vuonna 2018 ja hotelli valmistuu vuonna 2020. Rakennukseen tulee 25 000 neliötä, 493 huonetta ja 18 neuvottelutilaa. Lisäksi tiloihin kuuluu ravintola ja baari.

Konferenssihotelli on hyvä sijoituskohde Kevalle, jonka tavoitteena on lisätä hotellikiinteistöjen osuutta sijoitussalkussa.

– Hotelli tuo pitkän ja vakaan kassavirran. Keva omistaa kokonaan tai osittain jo yhdeksän hotellia sekä Suomessa että muualla Pohjoismaissa, ja Kööpenhaminan konferenssihotellista tulee kymmenes, kertoo salkunhoitaja Petri Louhio Kevasta.

– Nordhavnin alue Kööpenhaminassa on erinomainen paikka uudelle konferenssihotellille. Alue kehittyy kovaa vauhtia, meri on lähellä ja kulkuyhteydet ovat hyvät.

Lisätietoja:

Petri Louhio
petri.louhio(at)keva.fi
040 868 0374