Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä

Työpaja

Helsinki, Kalasatama

Näytä vapaat tilat

Kahvipaahtimosta Kalasataman sydämeksi

Loistavalla sijainnilla Kalasataman metron kyljessä, kauppakeskus Redin naapurissa sijaitseva Työpaja avasi ovensa uusille vuokralaisille kevät-kesällä 2018, kun kiinteistön laaja peruskorjaus valmistui. Toimistotilat muutettiin avariksi, nykyaikaisiksi monitilatoimistoiksi. Toimistotilojen suunnittelussa on panostettu nykyvaatimusten mukaiseen muunneltavuuteen, viihtyisyyteen, tehokkuuteen ja laatuun. Kaikki yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat, auditorio, kuntosali ja ravintola ovat saaneet uuden ilmeen. Myös talotekniikka ja hissit on uusittu samassa yhteydessä.

Kiinteistön vanhemmissa osissa on ennen toimistokäyttöön korjaamista sijainnut muun muassa Tukon kahvipaahtimo ja banaanikypsyttämö. Rakennukset on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi, josta löytyy erikokoisia tilaratkaisuja isollekin toimijalle.

Autolla tavoittaa nopeasti Helsingin pääteiden verkoston tai lentoaseman. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja, joista osa on lämpimässä autohallissa, osa katetussa ulkotilassa tai pihalla. Sähköautojen latauspisteet lisätään perusparannuksen yhteydessä. Keskustaan Työpajalta matkustaa metrolla muutamassa minuutissa ja Espoon Matinkylään alle puolessa tunnissa. Sijainti ja olosuhteet kannustavat myös työmatkapyöräilyyn, jota varten on oma lukittu parkkitila ja uusitut sosiaalitilat.

Katso esite >>

 

Perustiedot

Sijainti: Työpajankatu 13, Kalasatama 00580 Helsinki
Julkisivu: tiili
Lämmitystapa: kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Jäähdytetty: kyllä
Hissi: kyllä
Rakennusvuosi: 1989
Energialuokka:

F2012

Tyyli: Moderni
Yhtiön verkkosivut: https://työpajankatu13.fi/

Palvelut

auditorio
aulapalvelut
edustustilat
kuntosali
lounasravintola
sosiaalitilat
vuokrattavat neuvottelutilat

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä