Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Lounasravintola on toimistokiinteistön vetonaula 

Kiinteistökehityksen yhteydessä oli aika miettiä myös uutta lounasravintoloitsijaa Huudiin Munkkivuoressa ja Westportiin Ruoholahdessa. Tähän valikoitui Sami Garamin ja Mika Vermilän vuonna 2010 perustama lounaita ja räätälöityjä catering-palveluita tarjoava Garam & Vermiglio Catering Oy eli GVC.   

Garam & Vermiglio Catering Oy:llä on ollut lounasravintola Huudissa reilun vuoden ajan ja Westportissa muutamien kuukausien ajan.  

GVC:llä oli jo ennestään lounas- ja kahvilatoimintaa eri puolilla Helsinkiä. Ensimmäinen parivaljakon avaama paikka oli Cafeteria Böle Pasilan urheilutalossa. Nyt GVC:llä on lounas- ja kahvilatoimintaa jo 11:ssä eri paikassa.  

Kevaan GVC tutustui mutkan kautta. Huudi oli heille kuitenkin tuttu jo entuudestaan catering-palveluiden kautta.  

 Mika Vermilä kertoo, että koronaviruksen vallitessa heillä oli kaksi vaihtoehtoa liiketoimintansa suhteen: himmata tai kasvaa.   

– Avasimme 2020 kevään ja 2022 alkutalven väliin kolme uutta mestaa sulkematta yhtään vanhaa. Nyt taas jo snadisti hymyilyttää, Mika Vermilä sanailee.  

Toimivan lounasravintolan uskotaan lisäävän vuokralaisten tyytyväisyyttä

Lounasravintola on selvästi tuonut raikkaan tuulahduksen sekä Huudiin että Westportiin. Tavoitteena on, että vuokralaiset viihtyvät ravintolassa ja että sen tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.   

– Kevan kanssa on ollut miellyttävä yhteistyön alku, koska he haluavat selkeästi satsata kiinteistöihinsä. Lisäksi he ovat myös kiitettävästi kuunnelleet vuokralaista. Huudi Munkkivuoressa ja Gresa Itämerenkatu ykkösessä ovat meidän Kevan mestat. Toivotaan, ettei jää tähän…, Vermilä virnistää.  

Huudin olohuoneesta pääsee uudistuneeseen lounasravintolaan.

Myös Kevan kiinteistövarallisuuspäälliköt Jaana Tirkkonen ja Kirsi Soikkeli ovat iloinneet uudesta lounasravintoloitsijasta.   

– Garam & Vermiglio Catering Oy tarjoaa maistuvaa ja monipuolista ruokaa. He ovat selvästi saaneet hyvällä ruuallaan ja hienolla asenteellaan Huudin lounasravintolaan mielellään tulevia ruokailijoita. Haluamme, että vuokralaisemme viihtyvät ja tärkeänä asiana siihen kuuluu monipuolisen ja maistuvan lounaan tarjoaminen. Vuokralaisten lisäksi haluamme tarjota huudeilla asuville ihmisille mukavan olohuoneen, jossa voi piipahtaa etätyön lomassa, Tirkkonen kertoo.  

Westportin lounasravintolassa on myös toiminta lähtenyt käyntiin uuden lounasravintoloitsijan myötä. Ravintolaan on tulossa muutamia uudistuksia, jotta myös siellä voitaisiin tarjota vuokralaisille parasta lounasta viihtyisissä puitteissa.  

Jaana Tirkkonen ja Kirsi Soikkeli toivovat, että yhteistyö jatkuu GVC:n kanssa hyvissä merkeissä, vaikka koronaviruspandemia on muuttanut työskentelykulttuuria ainakin toistaiseksi. Tirkkonen ja Soikkeli uskovat toimistokiinteistöjen lounasravintoloiden kysynnän säilyvän.  

Huudin uudistunut lounasravintola