Kiinnostuitko?

Jaana Tirkkonen
020 61
jaana.tirkkonen@keva.fi

Ota yhteyttä

Huudi

Helsinki, Munkkivuori

Näytä vapaat tilat

Freesi yrityspuisto urbaaneilla huudeilla

Munkkivuoren Huudi on nykyaikainen yrityspuisto, joka antaa yrityksille kodin – Monipuoliset palvelut ja muunneltavat työtilat tarjoavat puitteet hybridimuotoiseen työskentelyyn. Se on kohtaamispaikka, jossa viihtyvät myös alueen asukkaat.

Kahdesta tornista koostuva Huudi sijaitsee ostoskeskuksen, Huopalahdentien liikenneyhteyksien ja metsämaiseman kainalossa.

Huudin sijainti

Huopalahdentie takaa hyvät julkisen liikenteen palvelut, joita täydentävät hyvät pysäköintitilat. Autohallissa ja pihalla on 316 autopaikkaa vuokralaisten ja niiden asiakkaiden käyttöön. Autohallissa toimii Carwash-autopesula.

Sijainti Munkkivuoren ostarin kupeessa on kätevä niin Espoosta saapuvalle autoilijalle kuin Helsingin kaupunginosista matkaavalle. Poikkeuksellisen viihtyisä ja palvelualtis ympäristö edesauttaa työn sujuvuutta ja kohtaamisia.

Monipuolinen toimistokiinteistö

Toimistokiinteistö on remontoitu vuonna 2021, jolloin palvelut ja tilat päivitettiin tämän päivän tarpeita vastaaviksi. A-talon yleiset tilat tullaan remontoimaan syksyn 2022 aikana.

Ensimmäisen kerroksen vehreä puistoalue on rakennuksen sydän, jossa syödään, tehdään töitä ja viihdytään. Kerrosten ikkunoista näkyvät toisaalla havupuut ja toisaalla stadilainen puisto- ja kaupunkimaisema.

Munkkivuoren Huudissa on 10 340 neliötä palveluita ja toimitilaa. Toimistohuoneita löytyy moneen tarpeeseen kätevistä pientoimistoista monipuolisiin koko kerroksen tiloihin. Työtilat ovat muunneltavissa vuokralaisen työskentelytapaan sopivaksi.

Kiinteistössä on kahdeksan neuvottelutilaa sekä auditoriotila, jonka pöytien ääreen mahtuu noin 30 ihmistä. Auditoriossa on datatykki ja nykyaikainen AV-varustus.

Kokoustilat varataan aulapalvelusta erillistä korvausta vastaan. Tarjoilut tilataan tiloihin kohteen ravintolasta.

Lisäksi Huudissa toimii toimistohotelli, josta voi vuokrata yksittäisen työhuoneen.

Tilat ja palvelut

Yrityspuisto Huudin puitteet palvelevat jokapäiväistä arkea ja vapaa-aikaa: on kuntosali, sosiaalitilat ja hyvä pyöräparkki ja myös suksille on omat säilytystilat. Ylimmässä kerroksessa on vuokrattavat saunatilat.

Remontin yhteydessä myös ravintola Munkkivuoren Huudi sai uuden ilmeen. Se huolehtii arkipäivisin lounastarjoiluista ja tarjoaa catering-palveluita neuvotteluhuoneisiin, asiakastilaisuuksiin ja juhliin. Ravintola palvelee niin huudilaisia kuin paikallisia.

Kuntosali Stella on nykyaikaisesti varustettu ja jäähdytetty kuntosalitila, jonka personal trainer- ja muut palvelut ovat tarjolla kaikille Huudissa työskenteleville.

Perustiedot

Sijainti: Huopalahdentie 24, Munkkivuori 00350 Helsinki
Julkisivu: useita
Lämmitystapa: kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Jäähdytetty: kyllä
Pysäköinti: Yhtiöllä on 10 vieraspaikkaa pihalla. Henkilökunnan paikat osin pihalla ja osin kellarissa.
Hissi: kyllä
Energialuokka:

E2014

Tyyli: Moderni
Business

Palvelut

aulapalvelut
edustustilat
kuntosali
lounasravintola
sauna
sosiaalitilat
vuokrattavat neuvottelutilat

Kiinnostuitko?

Jaana Tirkkonen
020 61
jaana.tirkkonen@keva.fi

Ota yhteyttä