Kiinnostuitko?

Jaana Tirkkonen
020 61 Näytä

jaana.tirkkonen@keva.fi
Ohita kuvakaruselli

Huudi

Helsinki, Munkkivuori

Viihtyisät tilat Helsingin Munkkivuoressa

Aiemmin Menuettona tunnettu Munkkivuoren Huudi on kahdesta rakennuksesta koostuva toimiva ja tunnelmallinen yrityspuistokokonaisuus. Huudi tarjoaa yrityksille viihtyisät tilat ja ajanmukaiset palvelut sekä loistavan sijainnin perinteikkään Munkkivuoren ostoskeskuksen kupeessa.

Kiinteistössä tarjoillaan maistuvaa lounasta ja aulassa tulijat vastaanotetaan iloisesti. Huudista löytyy kuntosali, sosiaalitilat, erinomainen pyöräparkki ja tarvittaessa järjestämme paikan suksille, jos haluaa talvella hiihtää töihin. A-talon ylimmässä kerroksessa pääsee myös saunaan työkavereiden kanssa.

Toimistohuoneistojen pinta-alat vaihtelevat noin 40 neliön pientoimistoista 1 460 neliön koko kerroksen tiloihin. Huoneistot ovat muunneltavissa vuokralaisen työskentelytapaan sopivaksi. Sisäpihan toimistoista voi ihailla rauhoittavaa metsämaisemaa, kun taas Huopalahdentien puolen tiloissa voi kylpeä valossa.  Kiinteistössä on myös erillisiä neuvottelutiloja.

Erinomainen sijainti näkyvällä paikalla Huopalahdentien varrella takaa hyvät julkisen liikenteen palvelut, joita täydentävät kohteen hyvät henkilökunnan pysäköintitilat.

Tutustu Huudiin Finnish Design Shopin uutisen kautta!

Lisätiedot

Sijainti: Huopalahdentie 24, Munkkivuori 00350 Helsinki
Julkisivu: useita
Lämmitystapa: kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Jäähdytetty: kyllä
Pysäköinti: Yhtiöllä on 10 vieraspaikkaa pihalla. Henkilökunnan paikat osin pihalla ja osin kellarissa.
Palvelut: Aulapalvelut
Edustustilat
Kuntosali
Lounasravintola
Sauna
Sosiaalitilat
Vuokrattavat neuvottelutilat
Hissi: kyllä
Energialuokka:

E2014

Tyyli: Moderni
Business

Kiinnostuitko?

Jaana Tirkkonen
020 61 Näytä

jaana.tirkkonen@keva.fi