Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Vuoden toimitilavälittäjän diplomin vastaanottivat ScanReal Oy:n

ScanReal Oy on Kevan valinta vuoden toimitilavälittäjäksi

Keva on valinnut ScanReal Oy:n vuoden 2023 toimitilavälittäjäksi. Yritys on osoittanut erityistä aktiivisuutta Kevan toimitilojen välityksessä ja vuoden aikana on saatu nauttia onnistumisista vuokrauksessa.

Valinnan perusteluissa todetaan, että vuokralaiskandidaattien suuntaan ScanRealin toiminta on ollut aina asiakaslähtöistä: selkeänä tavoitteena on löytää asiakkaalle toimitilat, jotka tukevat kulloisenkin asiakkaan yrityskulttuuria. Sitähän toimitilavälitys parhaimmillaan on: varmistaa, että jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen tilan liiketoimintaansa varten.

Yhteistyötä moneen suuntaan

Palkitsemistilaisuus pidettiin tiistaina Helsingissä Ruoholahden Westportissa.

– Välittäjäverkoston ja kiinteistönomistajan yhteistyö on työtä vuokralaisen eteen ja onnistuneen prosessin lopputuloksena ovat tyytyväinen asiakas, välittäjä ja toimitilojen omistaja, totesi Kevan kiinteistösijoitusjohtaja Carl-Henrik Roselius luovuttaessaan palkintodiplomin ScanRealin edustajille.

– Työn tekemisen kulttuurissa ollaan edelleen hybridi-moodissa ja senkin takia toimitilojen merkitys paikkana, jossa sosiaaliset kohtaamiset ja yhteistyö mahdollistuvat, nousee entistä houkuttelevammaksi vaihtoehdoksi etätyöskentelylle, Roselius sanoi.

Tämä tarkoittaa hänen mukaansa sitä, että niin kiinteistönomistajien kuin vuokralaistenkin on panostettava tilojen ja kiinteistöjen palveluihin, toimitilojen viihtyisyyteen ja monimuotoisuuteen sekä houkuttelevuuteen.

Pitkäjänteinen ja joustava toiminta tuo tulosta

Palkinnon vastaanottivat ScanReal Oy:n puolesta Toni Aulo, Jan Nyberg ja Kevin Nyberg. He kertovat arvostavansa Kevan tapaa ylläpitää ja kehittää pitkäjänteisesti kiinteistöjä ja tiloja vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja tarpeita. Lisäksi Keva on heidän mukaansa tunnettu, hyvämaineinen ja luotettava vuokranantaja.

Koemme, että Kevalla on monipuolisia ja laadukkaita kohteita, jotka soveltuvat erilaisten asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Isossa kuvassa ScanReal uskoo toimitilamarkkinoilla tapahtuvan positiivista kehitystä, kun monet yritykset haluavat tarjota työntekijöille entistä paremmat ja viihtyisämmät työskentelymahdollisuudet.

– Asiakkaiden toiveissa toistuva asia on halu löytää nykyistä paremmat tilat. Ja kuten aina, toisilla on tarvetta kasvattaa tilamäärää ja toisilla taas tarvetta pienentää sitä, he toteavat. 

Kiitospuheessa Kevan toimitilatiimi sai kehuja.  

– Loistavaa porukkaa, jonka kanssa meidän on helppoa tehdä yhteistyötä.  Haluamme myös jatkossa toimia tiiviisti yhdessä toteuttaaksemme korkealaatuista palvelua asiakkaillemme!

Prosesseja kehitetään jatkuvasti

Aktiivinen yhteistyö välittäjäverkoston kanssa on olennainen osa toimitilojen vuokrausprosessia, eikä sen merkitystä asiakashankinnassa voi olla korostamatta liikaa. Keva on säännönmukaisesti kehittänyt prosessejaan välittäjien suuntaan mm. nostamalla välityspalkkioitaan ja hyödyntämällä erilaisia välityskampanjoita, joilla vuokrausta ja tilamarkkinointia pystytään aktivoimaan.

Kiitos kaikille toimitilavälittäjillemme tilojemme ja asiakkaidemme eteen tehdystä aktiivisesta työstä!

========================================================================= 

ScanReal Oy ( www.scanreal.fi ) 

ScanReal on vuonna 1992 perustettu toimitilojen vuokraamiseen erikoistunut, vankalla kokemuksella varustettu yritys. ScanReal vuokraa ja välittää toimisto-, liike-, teollisuus-, tuotanto-, varasto- ja logistiikkatiloja pääkaupunkiseudulla sekä muissa suurissa kaupungeissa.


Kuvassa vasemmalta: Kevin Nyberg, Jan Nyberg, Carl-Henrik Roselius ja Toni Aulo.