Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Työpaja uudistuu

Kiinteistö Oy Helsingin Työpajankatu 13 kiinteistössä perusparannushanke on parhaillaan käynnissä. Hankkeen tavoitteena on kiinteistön arvon säilyttäminen ja nostaminen vuokrattavuutta parantamalla.

Tavoitteena on myös päivittää kiinteistö niin talotekniikaltaan kuin sisätilojen ilmeeltäänkin vastaamaan nykyaikaisen toimistotalon vaatimuksia. Toimistotilat muutetaan avaraksi, nykyaikaiseksi monitilatoimistoksi. Toimistotilojen suunnittelussa on panostettu nykyvaatimusten mukaiseen muunneltavuuteen, viihtyisyyteen, tehokkuuteen ja laatuun. Kaikki yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat, auditorio, kuntosali ja ravintola saavat uuden ilmeen.

Perusparannushanke etenee kahdessa vaiheessa, joista ensimmäisessä toimistotilat toteutetaan kiinteähintaisena urakkana. Tässä vaiheessa pääurakoitsijana on toiminut Rakennus Oy Wareco. Toisessa vaiheessa yhteiskäyttötilat toteutetaan projektinjohtopalveluna, jossa projektin johdosta vastaa Jemino Oy. Rakennuttajakonsulttina hankkeessa toimii Rakennuttajatoimisto Demaco Oy. Hankkeen on määrä valmistua 1.4.2018 mennessä.

Suunnittelu ja 3D-visualisointi osana hanketta
Capture Design osallistui projektiin visuaalisen esitys- ja markkinointimateriaalin tuottajana. Kiinteistön yhteiskäyttöisten neuvottelutilojen ja ravintolatilojen sisustussuunnittelusta vastasi Kakadu Oy.

Erityisen hienot 3D-kuvat ovat herättäneet kiinnostusta. ”Mielenkiintoinen sommitelma ja harkittu kuvakulma ovat kiinteistön ennakkomarkkinoinnissa ratkaisevassa roolissa. Visualisoinnit toteutettiin yksityiskohtaisesti suunnittelijan laatimia työpiirustuksia noudattaen, jolloin monimuotoinen suunnitelma voitiin havainnollistaa projektin eri osapuolille yksityiskohtia myöten. 3D-mallissa myös erinäiset valaistusratkaisut ja luonnollinen valo saatettiin esittää todenmukaisesti.” -kuvaillaan asiaa Capture Designin blogissa.

Työpajalla on vielä vapaata toimistotilaa jäljellä. Ota yhteyttä, mikäli haluat toimistosi tänne >