Kiinnostuitko?

Jaana Tirkkonen
020 61
jaana.tirkkonen@keva.fi

Ota yhteyttä

Huudi

Helsinki, Munkkivuori

Näytä vapaat tilat

Viihtyisät tilat Munkkivuoressa

Munkkivuoren Huudi on kahdesta rakennuksesta koostuva freesi yrityspuisto urbaaneilla huudeilla. Huudi tarjoaa yrityksille toisen kodin ja ajanmukaiset palvelut sekä loistavan sijainnin perinteikkään Munkkivuoren ostoskeskuksen kupeessa.

Kiinteistössä tarjoillaan maistuvaa lounasta ja aulassa tulijat vastaanotetaan iloisesti. Huudista löytyy kuntosali, sosiaalitilat, erinomainen pyöräparkki ja tarvittaessa paikka suksille, jos haluaa talvella hiihtää töihin. A-talon ylimmässä kerroksessa pääsee myös saunaan työkavereiden kanssa.

Toimistohuoneistojen pinta-alat vaihtelevat noin 50:n neliön pientoimistoista 1 460:n neliön koko kerroksen tiloihin. Huoneistot ovat muunneltavissa vuokralaisen työskentelytapaan sopivaksi. Sisäpihan toimistoista voi ihailla rauhoittavaa metsämaisemaa, kun taas Huopalahdentien puolen tiloissa voi kylpeä valossa.  Kiinteistössä on myös erillisiä neuvottelutiloja. Tämän lisäksi Huudissa toimii toimistohotelli, josta voi vuokrata yksittäisen työhuoneen.

Erinomainen sijainti näkyvällä paikalla Huopalahdentien varrella takaa hyvät julkisen liikenteen palvelut, joita täydentävät kohteen hyvät pysäköintitilat.

Tutustu Huudiin Finnish Design Shopin uutisen kautta!

Perustiedot

Sijainti: Huopalahdentie 24, Munkkivuori 00350 Helsinki
Julkisivu: useita
Lämmitystapa: kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Jäähdytetty: kyllä
Pysäköinti: Yhtiöllä on 10 vieraspaikkaa pihalla. Henkilökunnan paikat osin pihalla ja osin kellarissa.
Hissi: kyllä
Energialuokka:

E2014

Tyyli: Moderni
Business

Palvelut

aulapalvelut
edustustilat
kuntosali
lounasravintola
sauna
sosiaalitilat
vuokrattavat neuvottelutilat

Kiinnostuitko?

Jaana Tirkkonen
020 61
jaana.tirkkonen@keva.fi

Ota yhteyttä