Pitäjänmäen Voltti

Helsinki, Pitäjänmäki

Näytä vapaat tilat

Moderni ja tyylikäs kiinteistö

KOy Strömberginaukio on muuttanut nimeään ja on nyt Pitäjänmäen Voltti. Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseva Strömbergin alue on nimetty suomalaisen sähkötekniikan pioneerin Gottfrid Strömbergin mukaan. Sähkön maailma on antanut inspiraation myös Pitäjänmäen Voltille – tai lyhyemmin Voltille, jonka näyttävän julkisivun sisältä löydät modernit työtilat.

Kevan rakennuttama Voltin rakennus valmistui vuonna 1999 ja se pistettiin täysin uuteen uskoon vuonna 2020. Nyt kiinteistön 26 716 neliömetriä tarjoavat vuokralaisille niin toimivat tilat tehokkaaseen työskentelyyn kuin viihtyisät yleiset tilat monipuoliseen toimintaan. Tiloja on kuudessa kerroksessa eri kokoluokan yrityksille alkaen 45 neliöstä noin 1 800 neliöön.

Rakennuksen palvelut kattavat kaiken neuvottelukeskuksesta aina ravintola- ja catering-palveluihin sekä kuntosaliin ja edustussaunaan. Talon ensimmäisessä kerroksessa toimii täysin uudistettu 170 asiakaspaikan lounasravintola Kuohu, jonka palvelut tarjoaa Antell Oy.

Alueella on hyvät julkisen liikenteen palvelut. Pitäjänmäen ja Vihdintien bussilinjat sekä Valimon junaseisake mahdollistavat sujuvan kulkemisen alueelle ja raidejokerin valmistuminen parantaa liikenneyhteyksiä entisestään. Kiinteistössä on lisäksi yli 200 autopaikan pysäköintihalli ja sisäänkäynnin edustalla 24 vieraspaikkaa.

Tervetuloa tutustumaan – anna virran tuoda Volttiin !

Katso virtuaaliesittelyt kohteesta:

Vapaiden huoneistojen osalta löydät tilojen virtuaaliesittelyn aina kulloisenkin tilasivun oikeasta sivupalkista kohdasta ”Tee virtuaalikierros”

Perustiedot

Sijainti: Hiomotie 32, Pitäjänmäki 00380 Helsinki
Julkisivu: useita
Lämmitystapa: kaukolämpö
Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Jäähdytetty: kyllä
Hissi: kyllä
Energialuokka:

E2014

Tyyli: Moderni
Business
Yhtiön verkkosivut: http://pitajanmaenvoltti.fi/

Palvelut

aulapalvelut
edustustilat
kuntosali
lounasravintola
sauna
vuokrattavat neuvottelutilat

Kiinnostuitko?

Kirsi Soikkeli
020 61
kirsi.soikkeli@keva.fi

Ota yhteyttä