Siirry sisältöön

Suosikit

Tässä valitsemasi suosikit.

Takaisin

Ajankohtaista

Uusi pikaraitiotie vie pian Kevan kohteisiin Espoossa ja Helsingissä

Monipuoliset kulkuyhteydet auttavat Kevan vuokralaisia saavuttamaan ympäristötavoitteensa. Valmistuva Raide-Jokeri on vihreä valinta, jolla pääsee kesän 2023 jälkeen Kevan toimitiloihin.

Mikä kulkee 25 kilometrin matkan kahden kaupungin välillä, varrellaan peräti viisi Kevan toimitilakohdetta ja on ensimmäinen laatuaan pääkaupunkiseudulla? Kyse on tietysti Raide-Jokerista.

Rakenteilla olevan pikaratikan reitti Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välillä avaa entistä monipuolisemmat ja sujuvammat kulkuyhteydet Kevan toimitiloihin Keilaranta 1:n ja Keilasatama 5:n Keilaniemessä, Leppävaaran Quartettoon sekä Valimoon ja Volttiin
Pitäjänmäellä.

Nykyisen runkobussilinjan 550 korvaava Raide-Jokeri on tervetullut lisä joukkoliikenneyhteyksiin, joka mahdollistaa kestävämmät matkaketjut yhä useammalle toimitilojen käyttäjälle. Yhden reitin varrella onnistuu vaikkapa pistäytyminen kauppakeskus Sellossa tai saumattomasti kulkuvälineestä toiseen vaihtaminen.

Toimitilojen saavutettavuus paranee ja matkat toimistolle sujuvat miellyttävästi sähköllä kulkevan ratikan kyydissä. Raide-Jokerin pysäkki löytyy kävelymatkan päässä kaikista viidestä kohteestamme, mutta lähimmäksi pääsee Quartetto – raitiovaunu pysähtyy kirjaimellisesti oven eteen.

Sujuvammille ja vihreämmille raiteille

Kevan tavoite on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä kiinteistöjen energiankäyttöä koskevien CO2-päästöjen osalta. Monipuoliset kulkuyhteydet ja mahdollisuus suosia kestäviä liikkumismuotoja auttavat Kevan asiakkaita ja vuokralaisia saavuttamaan omat ympäristötavoitteensa.

Viihtyvyys ei synny pelkästään kauniista ympäristöstä, vaan myös sen toimivuudesta. Arki soljuu omalla painollaan, kun voi jouhevasti siirtyä toimistolle, poiketa tauolla hoitamaan asioita tai kurvata kotimatkalla kirjastolle. Vihreämpiä valintoja on helpompi tehdä, kun vaihtoehtojen määrä kasvaa.

Jos kevätauringon pilkahtelu on tuonut mukanaan ajatuksen uusista toimitiloista, Raide-Jokerin varrelta löytyy valinnanvaraa merellisistä Keilaranta 1:stä ja Keilasatama 5:stä, Leppävaaran Quartettosta sekä Pitäjänmäen Valimosta ja Voltista.

Voit lukea lisää toimitilavuokrauksesta täältä: https://toimitilat.keva.fi/tietoa-keva-kiinteistoista/